DIM JIN

IMG_2031_edited.jpg

 

Wat is Jin zijn?

Dat bepalen ze zelf.

Leiding is geen leiding meer, maar begeleiding. Inspraak, ploeggeest en zelfstandigheid staan voorop. Jins zijn blijvend onderweg en zoekend naar een gulden middenweg...

 

DIM JIN, zo heet onze jingroep dit jaar, is meer dan een groep tieners die elke zondag met plezier nauw samen vergaderen. Het is een manier van leven waarbij we De Innerlijke Mens (DIM) in iedere Wilselenaar willen aanspreken. Leuke attenties, evenementen die in een nieuw jasje gestoken worden, de Wilselenaars samenbrengen in de mate van het mogelijke, een vreedzame en goedwerkende buurt is wat wij voor ogen hebben. Doorheen het jaar worden er evenementen, acties en dergelijke aangekondigd op onze website. Een wederzijdse samenwerking waarbij jullie ons steunen en wij jullie een memorabel jaar voorschotelen. 

Is dat geen schone compromis?

ACTIES

 

ZEEPDAG

Geen wijnavond, geen jinquiz, geen spaghetti etentje… dus hebben we nog een aardig varkentje te wassen met dat virusje. En ja, dit mag je erg letterlijk nemen want na enige afwezigheid laat DIMJIN weer van zich horen en organiseren we op zaterdag 17/04 een super de luxe zeepdag. In de zomer wacht ons een magisch kamp waar we allen naar verlangen, hiervoor zijn alle kleine beetjes meer dan welkom. 

 

Tijd voor een serieuze lenteschoonmaak. Breng je vuile auto, fiets, brommer, gocart, tractor, tuinmeubelen binnen. Met een brede glimlach schrobben wij alles proper. Geniet van topservice terwijl jij nietsvermoedend in de watten wordt gelegd. Komaan, niet twijfelen. Wij hopen op een volle lijst en jullie terug te zien! Wie weet rijd jij weg met het winnende lot, geheimzinnig he?

 

Prijslijst: 

 

Dikke kus,

Team DIMJIN

  • €10 voor een vierwieler

  • €5 voor al rest

  • Abonnees: vrije bijdrage

 

KALENDERS

De traditie luidt al jarenlang dat de jin de scoutskalender deur aan deur rond deze periode komt verkopen. Kalenders aan huis verkopen mag helaas niet meer, kalenders aan huis leveren mag gelukkig wel nog. Daarom moet de verkoop weeral via een form verlopen. Laat je gegevens achter en schrijf alvast 8 euro over als je er graag één in huis wilt halen. Bestel je voor 18/12, dan komen we de 20e leveren aan huis. Als je later bestelt, komen we een tweede keer op 27/12 langs.

Dus lieve scouts sympathisanten: bestel een wondermooie kalender, steun hiermee het buitenlands kamp van onze jin en ga zelfverzekerd en goed gemutst 2021 tegemoet. De kalender bevat ludieke
tak- en kampfoto's en is volledig in kleur gedrukt.

Vertel het door en ontpop je als dikste vriend van de DIMJIN

D’akujem a uvidíme sa nabudúce

 

Team DIMJIN dankt jullie.

 

KERSTBOMEN

DIMJIN mengt zich dit jaar in de kerstboombusiness! Bestel nu ook jouw boom zonder zorgen. 

Onze bomen komen uit Léglise in een groot familiebedrijf. We kozen voor
Nordmann en Fraseri Zilversparren vanwege hun kwalitatieve eigenschappen als kerstboom. De bomen worden gekapt eind november en naar onze lokalen gebracht rond Sinterklaas. Zo zijn ze verser dan in het tuincentrum! 

1) Kraakvers.
​2) Ecologisch gekweekt
3) Dichte en heldere naaldenstructuur.
4)
Behoudt zijn naalden gigantisch lang.
​5) Eenvoudig en dichtbij af te halen op de scoutslokalen.

 

/// ABONNEES ///

Als DIMJIN abonnée krijg je er 5 kerstballen cadeau per aangekochte boom bovenop. Een levering aan huis zit er niet in door de verstrengde coronaregels. ​


Wil jij dit jaar ook je woonkamer doen schitteren met een prachtige kerstboom?

Vul dan onderstaand formulier in!

Jawadde dadde!
 

 

WIJNPRETPAKKET

C’est Grandiose les Copains" is een label dat een aantal wijnen bundelt uit de Franse Languedoc. Het zijn stuk voor stuk smakelijke doordrinkers die uitblinken qua fruitigheid en souplesse. Wij selecteerden de Chardonnay als witte en de Merlot als rode wijn. Neem even wat tijd, alleen of met vrienden, en draai zo’n flesje open. Grandioos gewoon!

Interesse? Selecteer dan een pakketje (2 flessen naar keuze), beslis het aantal en kom ze zondag 25/10 afhalen op de scoutslokalen. Goed nieuws voor onze DIMJIN abonnées. Wij bedanken jullie voor het vertrouwen in ons jinproject en komen de aangekochte wijnpretpakketten aan huis leveren. Bovendien betaal je slechts €18 ipv €20 per pakket. Nog geen abonnée maar wel heel veel goesting om er eentje te kopen? Dat kan nog altijd, check hieronder.

D’akujem a uvidíme sa nabudúce

of liever “bedankt en tot de volgende keer” betekent dit in het Slowaaks, onze jinbestemming dit jaar!

Jawadde dadde!

 

DIMJIN ABONNEMENT

TEGEN ONGELUK

Met een DIMJIN abonnement in de hand, doorkruis je het hele land.

Iedere laatste zondag van de maand, gedurende een heel scoutsjaar, komen wij een geschenkje in de brievenbus steken. Enkele voorbeelden die je kan verwachten:

  • Een lokaal biertje

  • Een bloemetje

  • Een nieuwjaarsverrassing

  • Iets zelfgemaakt door onze jin

  • ...

Wij lichten nog een tipje van de sluier want als je je nu een DIMJIN abonnement aanschaft, fixen wij jullie een superdeluxe carwash met alles erop en eraan in één van de eerste maanden.

Als DIMJIN abonnee ben je naast een nog stoerdere kerel of knappe madam ook nog eens zeker van een korting op elk evenement die de jin organiseert. Binnenkort verkopen we ook lekkere wijnpakketten waar je als DIMJIN abonnee direct al korting krijgt! Dat is mooi meegenomen!

Wij leggen jou in de watten, jij haalt even je portefeuille boven om je abonnement in weg te bergen.

Spreken we dat af?

Koop je DIMJIN abonnement per gezin voor slechts €50. Online besteld is geleverd aan huis.

 

/// ACTIE ///

De eerste 10 abonnees krijgen een groepsfoto van onze jingroep bij hun aankoop.

 Jawadde dadde!

Scouts Sint-Maarten Wilsele - Jeugdwerk in Leuven

Albert Woutersstraat 28, 3012 Wilsele

logo_scoutsgidsenvl_hr_zw.jpg
MijnLeuven logo.jpg
logo.png
image.jpeg