JIN

Jinteken beige.png
Jinteken beige.png
Jin 2122.png

Drie letters, kort voor ‘Jij en Ik een Noodzaak’.

 

Jin is intens samenleven, een heel jaar lang. Jin is gezamenlijk werken aan activiteiten, projecten en het kamp, elke groep in zijn eigen stijl. Jin is avonturen en uitdagingen delen. Jin is al doende leren samenwerken en verantwoordelijkheid opnemen. En Jin is, dankzij al die ervaringen, een groeiend engagement ontwikkelen voor de groep en de gehele scouts. 

 

Leiding is geen leiding meer, maar begeleiding.

RENT A JIN

 
rent a jin blauw-beige.PNG

Ook dit jaar komt het jin jaar van onze scouts met een nieuwe editie van Rent A Jin!

 

Sinds 2018 is het concept Rent A Jin bij ons op de scouts algemeen gekend, maar voor zij die het nog niet kennen, bij deze wat duidelijkheid.

 

We hebben het allemaal wel eens te druk om het gras af te maaien, of de living te voorzien van een nieuwe laag verf. Soms zoeken we vrijwilligers om ons te helpen op evenementen maar zijn deze niet altijd even gemakkelijk te vinden.

 

Zoek niet verder! Rent A Jin staat voor je klaar. 

 

Vul het formulier hieronder in met een duidelijke omschrijving van je karwei, wanneer je ons zou nodig hebben en hoeveel personen je denkt nodig te hebben. Wij nemen contact met je op en voorzien je van gedreven jin-leden (of leiding) om je te komen helpen. 

 

Moeilijker dan dat is het niet! Zo kunnen wij onze handen uit de mouwen steken om jou te helpen en steun jij direct ook ons buitenlands kamp van deze zomer!

EVENEMENTEN

 

JINQUIZ

274870090_985517565432754_6784130515981871614_n.jpg

Op 26 maart organiseert de Jin van onze scouts een fameuze QUIZ op onze scoutszolder. Wil je er sowieso bij zijn en heb je een team om te strijden voor de hoofdprijs?

Dan kan je je vanaf woensdag 9 maart 20u inschrijven via onderstaande link: 

 

 

 


Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Tot binnenkort!
De Jin en Jinleiding 

 

WIJNAVOND

271744724_787737025489289_3655094423416672646_n.jpg

Het is al een tijdje geleden, maar eindelijk is het weer zover! De dagen worden weer iets langer, de examens zijn bijna voorbij en het is hoog tijd voor een nieuw scouts evenement. Jaja, je kan het al raden. De jin van dit jaar organiseert zaterdag 26 februari vanaf 18u een gezellige wijnavond. Dit jaar staat de avond in het teken van Portugal, onze kamp bestemming van deze zomer. Geniet van ons uitgebreid assortiment en misschien ga je wel naar huis met een van onze tombolaprijzen.

Kan je er spijtig genoeg niet bij zijn op onze wijnavond? Of heb je gewoon lekker zin in een Portugees wijnpakket? Hieronder kan je er bestellen!

Tot binnenkort!
De Jin en Jinleiding 

WIJNPAKKET

KERSTBOOM VERKOOP

 
kerstboom site.PNG

De Jin van scouts Sint-Maarten Wilsele verkoopt dit jaar opnieuw, in samenwerking met Vert-Ardenne, kerstbomen ten voordele van hun buitenlands kamp. De Nordmann kerstbomen die wij voor jullie uitkiezen zijn van top kwaliteit en verliezen hun naalden niet. Ze worden pas na bestelling gezaagd in de Ardennen zodat ze uiterst verst zijn bij afhaling op onze lokalen. 


Wanneer deze afhaling juist is, laten we u nog weten via mail.

Bestellen doe je via de link hieronder: 

Alvast bedankt en tot binnenkort op de scouts,
De Jin en Jinleiding 

KERSTBOOM
 

WK WIELRENNEN

wk logo site.PNG

Het WK-Wielrennen komt dit jaar naar Leuven, dat weet iedereen wel al, maar wist je ook dat je favoriete scouts een super evenement voorziet op onze geliefde 3012 lokalen? 

 

Kom 25 en 26 september meegenieten van de koers op een steenworp van het werkelijke parcours! Op zaterdag 25 september kan je de Jin voor een eerste keer extra steunen op hun weg naar een buitenlands kamp. Wij voorzien die dag namelijk de drankjes en het eten! Niet aarzelen om af te komen is dus de boodschap! (Meer info over het evenement hier

 

Maar daar stopt het nog niet, helemaal niet zelfs!

Ter gelegenheid van het WK heeft de kersverse Jin wielerklakskes ontworpen om aan te doen op het evenement en op de fiets! Laat zien dat je trots bent op ons dorp en koop een petje! 

 

Bestellen doe je via de link hieronder: 

WIELERKLAKSKE