Kerstboom bestellen

UPDATE: Bedankt voor jullie bestellingen! De bomen kunnen op onderstaande momenten afgehaald worden. De leveringen gebeuren allemaal op zaterdagavond (7/12) tussen 20 en 21 u.

Afhaalmomenten:

• Zaterdagavond 7/12 tussen 16 en 18u

• Zondagavond 8/12 tussen 16 en 18u

Lukt echt geen van beide momenten? Stuur dan een mailtje naar jinleiding@scoutswilsele.be.

De Jin van scouts Wilsele mengt zich dit jaar in de kerstboombusiness! Bestel nu ook jouw boom zonder zorgen.

Onze bomen komen uit Léglise in een groot familiebedrijf. We kozen voor Nordmann Zilversparren vanwege hun kwalitatieve eigenschappen als kerstboom. De bomen worden gekapt eind november en naar onze lokalen gebracht rond Sinterklaas, zodat ze verser zijn dan in het tuincentrum!

• Kwaliteitsvolle Nordmann zilversparren zonder naaldverlies. Ecologisch gekweekt.

• Eind november gekapt, begin december geleverd. Verser dan in het tuincentrum!

• Eenvoudig, dichtbij afhalen op de scoutslokalen. Want 25 km autorijden stoot even veel uit als de volledige levenscyclus van onze kerstbomen!

• Per verkochte kerstboom krijgt de Jin een commissie.

Geen plaats voor een grote boom? Geen probleem, onze kleine Fraseri-boompjes van 60-80 cm nemen niet veel plaats in!

Wil jij dit jaar ook je woonkamer doen schitteren met een prachtige kerstboom? Vul dan het formulier onder de foto's in! Alle bestellingen moeten binnen zijn voor 25 november. Afhaling op het scoutsterrein is dan mogelijk op een aantal dagen begin december. We komen zelfs aan huis leveren binnen een redelijke afstand van onze lokalen voor maar 5 euro!

Nordmann

Fraseri