Voor deze opdracht zal je op een aantal vragen moeten antwoorden. De antwoorden op deze vragen kan je terugvinden in de spelzone.

De spelzone is een cirkel met als middelpunt de linkerpoot van het bankje en als straal 10 keer de lengte van het touw in je pakket.

Je start met 20 strafpunten. Per juist antwoord worden er 5 minuten van je straftijd afgetrokken. Je hebt voor deze opdracht slechts 10 minuten. Indien je de antwoorden indient na de tijdslimiet behoud je de 20 strafpunten.

Succes!

1. In 1778 werd er een kaart opgesteld waar het kastanjebos is ingetekend. Over welke kaart hebben we het?

2. Sinds welk jaar kunnen we genieten van licht in de duisternis op deze plek?

3. Tel al de cijfers 8 die je in de spelzone kan terugvinden.

4. Zoek in de spelzone een verzekering die je kan aangaan wanneer je iets voorhebt met de wagen.

Vul hieronder je groepscode en je antwoorden in. Onderaan de pagina kunnen je teamgenoten een QR-code scannen om deze pagina ook op hun gsm te zien.

Post 1 - Opdracht indienen
1. Welke kaart?
2. Sind wanneer?
Kies je afbeelding