Je hebt bij je pakket een enveloppe voor post 2 gekregen. Deze bevat een tabel en een aantal tips. De opdracht gaat als volgt:

Een kapoen, kawel, jojo, giver en jin maken samen een wandeling. Ze dragen allemaal een ander scoutsuniform, ze eten een andere middaglunch, spelen liefst een ander spel, hebben elk hun favoriete leiding (totem) en een andere tofste groepsactiviteit. Alles is dus bij iedereen verschillend. De tips geven informatie over de leden.

Onze vraag: Welk scoutslid is er uitermate blij om op Nachtcontroletocht te gaan?

​Je tijd is gestart. Vind het antwoord zo snel mogelijk. De eerste 20 minuten krijg je geen strafpunten. Per minuut die daarop volgt krijg je 1 strafpunt bij. Na 23 minuten heb je dus 3 strafpunten verdiend, na 40 minuten heb je alle 20 strafpunten verdiend. Geef je een fout antwoord, dan verdien je meteen alle 20 strafpunten.

Post 2 - Opdracht indienen

Laat je teamleden meekijken:

logo_scoutsgidsenvl_hr_zw.jpg
MijnLeuven logo.jpg