Welkom bij het vertrekpunt van de 28ste Nachtcontroletocht van Scouts Wilsele!

Registreer hier je vertrek door je gepersonaliseerde groepscode in te vullen en een leuke groepsfoto te uploaden. Wanneer je op “Registreren” duwt begint je tijd te lopen en start je avontuur!

Tijdens de tocht kom je verschillende opdrachten tegen. De opdracht-locaties zijn aangegeven met een nummer op de wandelkaart en een QR-code ter plaatse. De QR code is herkenbaar door ons scouts-schildje in het midden. Onderaan de pagina bij de opdrachten vind je steeds een extra QR code terug die je met een andere gsm kunt scannen om de opdracht zo op meerdere schermen te zien. Zo kan heel je team meedenken. Je mag echter maar 1 keer je antwoord indienen, meerdere antwoorden worden genegeerd.

Na het indienen van een antwoord of het registreren voor een post krijg je ALTIJD bevestiging door ofwel automatisch naar een nieuwe pagina te gaan of door een bevestigingstekst onder het formulier. Bij sommige formulieren kan dit even duren (vb uploaden van een foto). Indien dit niet werkt of je krijgt absoluut geen bevestiging, probeer dan een andere gsm te gebruiken.

Bij de opdrachten staat er heel wat straftijd op het spel. Hoe beter je prestatie, hoe minder straftijd er bij je totale wandeltijd geteld wordt. Het klassement met alle prestaties kan je steeds terugvinden hier op de website. De winnaar wordt beloond met een mooie, welverdiende prijs!

We wensen jullie veel wandelplezier en succes onderweg!

Registreer hier je vertrek.
Kies je foto

Je tijd loopt. Geniet van de tocht!