PAASEITJES VERKOOP

Flyer pasen .jpg

Liefste scoutsvrienden,

Zoals jullie wel al konden vermoeden kan het spaghettifestijn dit jaar niet doorgaan. Daarom hebben we een leuk alternatief bedacht om de tentenkampen te helpen financieren. Het wegvallen van deze activiteit voelen we zwaar, dus koop massaal onze lekkere paaseitjes!

In deze tijden heeft iedereen wel wat lekkers verdiend! Wens een vrolijk Pasen aan je grootouders, je buren, je nonkels en tantes, juffrouw of meesters, je klasgenoten, je collega’s, kortom iedereen gaat genieten van dit lekkere cadeau.

Er is ook een leuke actie aan verbonden met een geweldige prijs. In het weekend van 6-7 maart krijgen alle Wilselenaars een flyer in de bus. Deze flyer is slechts een zwart/wit-tekening. We rekenen op jullie steun om er iets moois van te maken.

Wil je kans maken op de prijs? Steek je tekening in de brievenbus van de scouts (Albert Woutersstraat 28) en de winnaar krijgt zijn bestelling dubbel! Vergeet je naam niet te noteren op de flyer. Geen ontvangen en wil je graag meedoen? Dan kan je hem hier downloaden en zelf printen.

Bestellen kan tot en met zondag 21 maart. De paaseieren worden aan huis geleverd op zaterdag 3 april.

Alvast bedankt!!!