STARTDAG 2021

De herinneringen aan de zomerkampen zijn nog zo vers maar we kijken samen al uit naar de start van het nieuwe scoutsjaar! Op zaterdag 18 september trappen we het jaar in gang zoals vanouds.

Om 10u verzamelen we op het scoutsterrein in uniform. Nieuwe leden zijn ook al welkom op deze leuke dag. Elk lid krijgt gratis lunch en een 4-uurtje. Iedereen neemt zijn eigen drinkbus mee.

Na een dag spelen en overgooien, keren we om 17u terug naar de lokalen. Hierbij kan iedereen naar huis keren of de dag verderzetten op de scoutslokalen met de woudloperskeuken.

Om 17u30 opent de woudloperskeuken. Vergeet je zeker niet hier in te schrijven als je zin hebt in pens met appelmoes en brood of gewoon iets wilt komen drinken! De deadline om je in te schrijven is zaterdag 11 september. De bar is ten voordele van het jinkamp.

Dan het moment waar we allemaal naar uitkijken! Om 20u komt iedereen te weten wie de nieuwe leidingsploeg wordt.

Om 20u30 blikken we terug op de mega leuke kampen met de fotovoorstelling.

Het evenement vindt dan plaats met de dan geldende coronamaatregelen, hierbij kunnen we weer zonder mondmasker en afstand van een hapje en een drankje genieten. Schrijf je u hier zeker voor in met de bovenstaande link, de maximumcapaciteit is 400 personen!

Enkele praktische zaken voor de start van het jaar:

• Nieuwe leden die zich willen inschrijven, vinden hier al de informatie.

• Herinschrijven gebeurd online op onze site.

• Voor vragen over inschrijvingen, praktische zaken,... kan je bij de groepsleiding-stand terecht.

• T-shirts en sjaaltjes kan je kopen op de startdag maar ook tijdens de eerste 2 vergaderingen.

• Verloren voorwerpen van kamp liggen in de lokalen op startdag.

• Like zeker en vast onze facebookpagina om op de hoogte te blijven.

• Gebruik je trooper nog niet? Installeer het zeker op je computer om ons zonder een euro uit te geven, te sponsoren.

• De communicatie naar de leden toe gebeurt nog steeds via de baloe. De eerste baloe voor het nieuwe jaar vind je hier ook terug na startdag.

Een stevige linker

Het startdag comité