Rent-A-Jin

Heb je geen zin om het gras af te rijden? Hulp nodig bij het schilderen van je garage of badkamer? Handen te kort om tijdens je feest te komen opdienen?  Of gewoon geen tijd voor het zoveelste klusje dat op je todo lijst staat? Geen nood! Huur een jin!

De jins zijn de laatstejaars leden op de scouts. Om hun buitenlands kamp te sponsoren stellen ze zich tot uw beschikking. Geef een beschrijving van je klus, geef aan hoeveel Jin je nodig hebt en wanneer en wij voorzien de helpende handen. Nadat het contactformulier is ingevuld contacteren we u met een offerte.

Opgelet: omdat we onze Jins niet willen overbelasten, proberen we een uurtarief van 10 euro aan te houden. Om deze reden is babysitting helaas niet mogelijk.

Contacteer ons!