ONLINE HERINSCHRIJVEN

Klaar voor je 2de, 3de, 4de, ... jaar scouts? Volg onderstaande instructies om je herinschrijving in orde te maken.

STAP 1: Surf naar www.groepsadmin.be en meld je aan met het lidnummer (of gebruikersnaam) en wachtwoord.

Indien u het lidnummer niet weet stuurt u een mail naar groepsadmin@scoutswilsele.be

Bij andere problemen stuurt u een mail naar groepsadministratie@scoutsengidsenvlaanderen.be

STAP 2: Controleer of de pagina's "contactgegevens" en "individuele steekkaart" volledig zijn ingevuld. Sla de gegevens opnieuw op!

STAP 3: De herinschrijving wordt goedgekeurd nadat het inschrijvingsgeld is ontvangen.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 50 euro voor het oudste kind, 45 voor het tweede en 40 vanaf het derde. Gelieve dit voor 2 oktober te betalen op het rekeningnummer BE84 7360 4340 7059 met als mededeling 'Naam Voornaam Geboortejaar'.

LET OP: Het is van cruciaal belang voor de veiligheid van uw kind dat alle gegevens correct zijn ingevoerd. Pas als alle gegevens online ingevuld zijn kan u mails ontvangen.

EXTRA HULP