top of page

ONLINE HERINSCHRIJVEN

Klaar voor je 2de, 3de, 4de, ... jaar scouts? Volg onderstaande instructies om je herinschrijving in orde te maken.

STAP 1: Surf naar www.groepsadmin.be en meld je aan met het lidnummer (of gebruikersnaam) en wachtwoord.

Indien u het lidnummer niet weet stuurt u een mail naar groepsadmin@scoutswilsele.be

Bij andere problemen stuurt u een mail naar groepsadministratie@scoutsengidsenvlaanderen.be

STAP 2: Controleer of de pagina's "contactgegevens" en "individuele steekkaart" volledig zijn ingevuld. Sla de gegevens opnieuw op!

STAP 3: De herinschrijving wordt goedgekeurd nadat het inschrijvingsgeld is ontvangen.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 56 euro voor het oudste kind, 51 euro voor het tweede en 46 euro vanaf het derde. Gelieve dit voor 2 oktober te betalen op het rekeningnummer BE59 7370 5607 4026 met als mededeling 'Naam Voornaam Geboortejaar'

LET OP: Het is van cruciaal belang voor de veiligheid van uw kind dat alle gegevens correct zijn ingevoerd. Pas als alle gegevens online ingevuld zijn kan u mails ontvangen.

De oplettende lezer heeft misschien opgemerkt dat het lidgeld hoger ligt dan de vorige jaren. Vanwege verschillende factoren, zoals inflatie, indexering en stijgende kosten, heeft Scouts en Gidsen Vlaanderen besloten het lidgeld te verhogen. Daarom zijn ook wij genoodzaakt ons lidgeld te laten stijgen met €6 per kind.

 

We begrijpen dat deze verhoging het voor sommige gezinnen moeilijk maakt. Daarom willen we nog eens de formule van scouting op maat (zie hieronder) benadrukken. Ook wij willen dat iedereen volop van alle scouts activiteiten kan genieten, scouting is namelijk voor iedereen.

Scouting op Maat! 

De kosten van scouts zijn niet voor elke ouder even makkelijk te dragen, daarom werd een fonds opgericht zodat elk kind zorgeloos aan scouting kan doen, lees voor meer info hierover bij de rubriek "Scouting op maat".

Buiten ‘Scouting op Maat’ zijn er nog enkele manieren om een deel van het lidgeld terug te krijgen:

- Via sommige mutualiteiten kan je een deel van het inschrijvingsbedrag terugkrijgen voor lidgeld en kampen. Informeer hiervoor bij je eigen mutualiteit.

- Voor kinderen jonger dan 14 jaar kan je de kosten voor de deelname aan scoutsactiviteiten inbrengen op de belastingbrief van het volgende jaar. Hiervoor kan je iemand van de groepsleiding aanspreken, zij vullen dan het fiscaal attest in.

- Sommige steden en gemeenten hebben een eigen tegemoetkomingssysteem, zoals de UitPas.

EXTRA HULP

bottom of page