top of page

INSCHRIJVEN VAN EEN NIEUW LID

Zit je in het eerste leerjaar (of ben je al ouder) en wil je eens komen proberen? Kom dan zeker langs op onze startdag (zie kalender voor datum) en maak kennis met de scouts. We spreken uit ervaring als we zeggen dat je hier vrienden voor het leven maakt en plezier kan maken tegen de sterren op. Je kan ook eens komen proberen op een van de eerste vergaderingen op zondag van 14u tot 17u in de maand oktober.

 

Ben je al zeker dat je het avontuur wilt aangaan? Volg dan de volgende stappen. 

STAP 1: Vul onderstaand formulier in. 

STAP 2: De inschrijving wordt goedgekeurd nadat het inschrijvingsgeld is ontvangen.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 56 euro voor het oudste kind, 51 euro voor het tweede en 46 euro vanaf het derde. Gelieve dit voor 2 oktober te betalen op het rekeningnummer BE59 7370 5607 4026 met als mededeling 'Naam Voornaam Geboortejaar'.

STAP 3: Je krijgt van ons een lidnummer en wachtwoord. Vul de individuele steekkaart online in. Alle instructies vind je hier:

https://www.scoutswilsele.be/online-gegevens-aanpassen

LET OP: Het is van cruciaal belang voor de veiligheid van uw kind dat alle gegevens correct zijn ingevoerd. Pas als alle gegevens online ingevuld zijn kan u mails ontvangen. Indien u onderstaand formulier doorstuurt zonder de steekkaart te hebben afgegeven, zal uw aanvraag niet behandeld worden.

Scouting op Maat! 

De kosten van scouts zijn niet voor elke ouder even makkelijk te dragen, daarom werd een fonds opgericht zodat elk kind zorgeloos aan scouting kan doen, lees voor meer info hierover bij de rubriek "Scouting op maat".

bottom of page