VERHUUR LOKALEN & ZOLDER

Tapinstallatie en bar - Verplichte afname van dranken bij verhuurder

Verhuur LOKALEN voor erkende
jeugdverenigingen

€ 175 per nacht (alle kosten inbegrepen)

Enkel voor erkende jeugdverenigingen - Leden maximaal 12 jaar oud - Maximaal 60 personen

Erkend jeugdverblijf type A

Speelzolder van 12 op 16 meter - Uitgeruste keuken - Grasplein - 3 grote lokalen

GEEN leefweken, GEEN leidingsgroepen, GEEN kookgerief aanwezig

OPGELET: Tussen 1 september 2022 en 1 februari 2023 leggen wij ons grasplein opnieuw aan. Dit betekent dat er niet vlak voor de lokalen gespeeld kan worden. Er zijn verschillende grote speelterreinen vlakbij in de buurt (zie hier) en de zolder is ook beschikbaar. Huren kan dus zeker nog comfortabel, maar hou rekening met deze situatie.

FOTO's

Lokalen

Meisjeswc's 2

Lokalen

Verhuurcontract zolder

Prijslijst drank zolder

Infomap zolder

Verhuurcontract lokalen

Infomap lokalen

KALENDER

Bekijk ALTIJD eerst onze kalender. Als je een verhuur aanvraagt voor een datum die reeds bezet is in de kalender, wordt je mail genegeerd.

VERHUUR AANVRAGEN

Heb je alle informatie doorgenomen? Ben je zeker dat je wilt huren? Is de datum waarop je wilt huren nog vrij? Vul dan onderstaand formulier in.

Indien alles klopt, contacteren we je zo snel mogelijk om de details te regelen. Aanvragen voor overnachtingen voor leidingsweekends, leefweken of groepen met leden ouder dan 12 jaar worden genegeerd. Om de rust van onze buren te respecteren, nemen we ook geen grote en luide fuiven aan.

Aanvraag verhuur
Ik wil graag huren voor:

Bedankt! We verwerken je aanvraag zo snel mogelijk.