top of page

KAMPEN 2020

FANTASTISCH NIEUWS! 

Iedereen kan mee op kamp! Het kamp zal er dit jaar een beetje anders uitzien maar hoewel het een heel andere ervaring zal zijn dan wij en jullie gewend zijn, zal onze leiding er alles aan doen om er een spetterend en veilig kamp van te maken. Als alles goed verlopen is, hebben jullie ondertussen een kampboekje ontvangen via mail. Jullie leiding heeft de handen uit de mouwen gestoken om een geweldig kamp voor te bereiden met een nauwlettend oog op de maatregelen. Hieronder kan je die kampboekjes nog eens vinden.

 

 

 

Ook is er een document opgesteld dat alle informatie bevat die een lid en ouder moet weten voor ze op kamp vertrekken. Lees dit grondig door want dit is zeer belangrijk. Let op: in de aanloop naar het kamp kan deze mogelijk nog ge-update worden naargelang er eventuele versoepeling zijn. Lees deze dus zeker nog eens een paar dagen voor vertrek!

VRAGEN?

Bij vragen of onduidelijkheden rond de corona maatregelen op kamp kan je een mailtje sturen naar groepsleiding@scoutswilsele.be. Als je extra duiding wil geven bij bv. medicatie die een lid moet nemen of je hebt vragen over een specifiek kamp, dan stuur je best naar de leiding van die tak. 

TOT OP KAMP!

bottom of page