KAMPEN 2019

WAT?

Binnenkort is het weer zover en trekken we met z’n allen naar alle uithoeken van het land om ons volledig uit te leven en volop te genieten van de zomer.  

 

WANNEER?

De kampinschrijvingen vinden plaats op vrijdag 21 juni van 20:30 tot 21:30.  De avond is zowel voor ouders als leden de kans om het kampthema te weten te komen, je in te schrijven en al je vragen te stellen aan de leiding. Als het echt niet lukt om langs te komen, stuur ons dan een op het mailadres van de tak waar je kind bij zit en volg onderstaande instructies.

De kampdata:
- Kapoenen    1-7 juli

- Kawellen      10-17 juli

- Jojo's             4-13 juli

- Givers            17-27 juli

WAT MOET IK DOEN?

Om de kampinschrijvingen vlot te laten verlopen vragen we om thuis reeds de online steekkaart (contactgegevens + individuele steekkaart) van elk lid na te kijken en indien nodig aan te vullen of aan te passen. Alle informatie over het aanpassen van de steekkaart vindt je HIER. Het is van groot belang voor de veiligheid van elk lid dat alle gegevens in deze online steekkaart correct zijn ingevuld. Met al deze persoonlijke gegevens wordt uiteraard zorgvuldig omgegaan (zie GDPR). 

De inschrijving is volledig na betaling van het inschrijvingsgeld voor het kamp. Deze informatie vind je terug in de kampboekjes via onderstaande links.

KAMPBOEKJES

Scouts Sint-Maarten Wilsele - Jeugdwerk in Leuven

Albert Woutersstraat 28, 3012 Wilsele