top of page

31e Nachtcontroletocht 

Op het koudst van de winter trekken de strafste avonturiers van Wilsele en omstreken er weer op uit om zich aan de tocht van hun leven te wagen. Ze trotseren de kou, pijnlijke blaren en een reeks aartsmoeilijke opdrachten om toch maar als eerste in het klassement te staan! Of natuurlijk voor de sfeer en gezelligheid. Ook dit jaar organiseren we onze 31e editie van de Nachtcontroletocht op zaterdag 17 februari. Kruis 'm dus al maar aan op de jinkalender! 

We kunnen alvast meedelen dat de inschrijvingen open gaan op zondag 7 januari om 20:00. De plaatsen zijn beperkt en zeer gegeerd, dus reken er op dat je op dat moment moet klaarzitten om je meteen in te schrijven. 

Het concept? Je wandelt op een avontuurlijke tocht van ongeveer 15 km (+- 5 uur) aan de hand van een 'bolletje-pijltje' kaart in een groep met minimaal 4 en maximaal 8 personen. Onderweg kom je bemande posten tegen waarop je enkele proeven moet doorstaan. Scoor je slecht op deze opdrachten, dan verdien je strafpunten (=straftijd). De organisatie houdt een klassement bij van je totale wandeltijd en de straftijd die je tijdens de opdrachten hebt verzameld. Vervoer van en naar het vertrek- en aankomstpunt is via een busje. De kost per groep is dit jaar €120.

Na afloop kan je de dorst lessen en honger stillen op onze gezellig warme scoutszolder. Ook als je niet mee wandelt, ben je erg welkom om iets te komen consumeren!

Screenshot 2024-02-19 at 09.28.35.png
bottom of page