top of page
Omslag_TramC_2023.jpg
Line-up

Meet KIDS WITH BUNS
Dit sfeervolle vrouwenduo viel al enkele keren in de prijzen. In 2020 haalde ze de halve finale van Humo’s rock rally en in 2021 wonnen ze De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Dit jaar kan je ze zien schitteren op ons podium tijdens Tram C!

Marie Van Uytvanck haar diepe stem wordt begeleid door het gitaarspel van Amber Piddington en andere instrumenten. Zelf beschrijven ze hun muziek als bedroom indiepop. Hun dromerige songs zullen prachtig weergalmen op onze wei.

Artiest3_KidsWithBuns.png
Artiest5_Broco.png

BROCO combineert hip-hop, drum&base en house tot een melange waar enkel hij het recept van weet. In 2022 zette hij zijn stempel met zijn eerste album Dromenland, maar dat was niet genoeg. In datzelfde jaar verraste hij ons nog met Emersie, aan goeie tunes & sfeer dus geen tekort bij ons op 29 april. 

EMILIJA is de laatste tijd overal. Haar lijstje telt ondertussen al sommige grote spelers, lees: Decadance, Capital, Aura & Kompass. Wat betekent dat voor ons? De laatste 2 uur op onze wei samen genieten van house, trance en bass-heavy electro met veel groove. Kleine surprise nog, ze doet dat niet alleen maar gaat een b2b aan met Leuven legend Basalt!

Artiest2_Emilija.png
Artiest6_DommexUitweg.png

DOMME x UITWEG

Deze twee Leuvense, opkomende artiesten slaan de handen in elkaar en zullen ons een onvergetelijke performance voorschotelen. Hun experimentele hiphopmuziek bestaande uit gevoelige teksten en kosmische beats, zijn de perfecte ingrediënten om de opening van het festival feestelijk in te zetten! Kom genieten van dit duo op onze wei op 29 april!

Sponsors

Thanks to our partners

mijnLeuven_logo5_vector.png
Leuven-logo-vertical-rgb.png
Logo-provincie-Vlaams-Brabant-wit-op-transparant_0.png
wtg_basislogo_rgb.png
bottom of page