top of page
Timetable_TramC2023.png

Meet KIDS WITH BUNS
Dit sfeervolle vrouwenduo viel al enkele keren in de prijzen. In 2020 haalde ze de halve finale van Humo’s rock rally en in 2021 wonnen ze De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Dit jaar kan je ze zien schitteren op ons podium tijdens Tram C!

Marie Van Uytvanck haar diepe stem wordt begeleid door het gitaarspel van Amber Piddington en andere instrumenten. Zelf beschrijven ze hun muziek als bedroom indiepop. Hun dromerige songs zullen prachtig weergalmen op onze wei.

Artiest3_KidsWithBuns.png
Artiest5_Broco.png

BROCO combineert hip-hop, drum&base en house tot een melange waar enkel hij het recept van weet. In 2022 zette hij zijn stempel met zijn eerste album Dromenland, maar dat was niet genoeg. In datzelfde jaar verraste hij ons nog met Emersie, aan goeie tunes & sfeer dus geen tekort bij ons op 29 april. 

EMILIJA is de laatste tijd overal. Haar lijstje telt ondertussen al sommige grote spelers, lees: Decadance, Capital, Aura & Kompass. Wat betekent dat voor ons? De laatste 2 uur op onze wei samen genieten van house, trance en bass-heavy electro met veel groove. Kleine surprise nog, ze doet dat niet alleen maar gaat een b2b aan met Leuven legend Basalt!

Artiest2_Emilija.png
Artiest6_DommexUitweg.png

DOMME x UITWEG

Deze twee Leuvense, opkomende artiesten slaan de handen in elkaar en zullen ons een onvergetelijke performance voorschotelen. Hun experimentele hiphopmuziek bestaande uit gevoelige teksten en kosmische beats, zijn de perfecte ingrediënten om de opening van het festival feestelijk in te zetten! Kom genieten van dit duo op onze wei op 29 april!

De zon gaat schijnen bij deze gasten, wees daar al maar zeker van. Met DUBIOUS DEPOT stellen we jullie een duo voor dat al menig tijd hun dubstempel drukt op ons kleine leuven. Met 3 albums en optredens op Habitat en Spr vertrouwen we hun 101% om het bij ons 2u lang te laten overvloeien van dub, roots & reggae.

Artieste7_DubiousDepot.png
Artiest8_Basalt.png

BASALT

Volgende op het menu is voor de meesten onder ons alles behalve een surprise: na vorig jaar onze “circustent” te laten ontploffen in een closing b2b met Spirite, moesten we hem dit jaar opnieuw uitnodigen. Ook dit jaar zal Basalt de 2e editie van Tram C afsluiten, maar deze keer in een b2b met EMILIJA! Voor rolling rhythms à volonté, moet je voor de laatste 3 uren aan de dj-booth zijn!

Next up is een vriend van bij ons. Met 24x33 gaan we niet ver van huis, integendeel. Je kent hem misschien van Nacht, Habitat of de Apero. Normaal gezien horen we bij hem verschillende kanten van het house-spectrum - waar voornamelijk zijn interesse tegenwoordig ligt - maar op 29 april pakt hij het anders aan met een trage en warme dub & roots set om de wei op te warmen. Allemaal in samenwerking met de zon 🌞💛

Artiest1_24x33 2.png
Artiest4_Hanne.png

Onze affiche stroomt over van het - al dan niet - Leuvense talent en daar doen we met Hanne graag nog een schepje bovenop. Ze is nog maar 2 jaar bezig met muziek, maar in een mum van tijd is ze haar stempel aan het drukken op de Belgische underground muziekscene. In Antwerpen is dit al goed aan het lukken met events als Toverberg en Different Class. Hoog tijd dus dat ze afzakt tot bij ons! Full elektronisch, zelfgemaakt en overlopend van de - ook zeker soms upbeat - melodieën. 

Op deze hebben we even gebroed, maar we zijn heel content om jullie na vorig jaar opnieuw te mogen verwennen met Jelle. Lid van het resem aan kwalitatieve Noncha artiesten waar we vorig jaar ook Jokke hebben geplukt, komt Jelle dit jaar ons festival op de meest spectaculaire manier - zoals hij dat gewend is - afsluiten. Good old fashioned hiphop met scherpzinnige flows en slimme beats. 3 albums op de teller en een rustige 750k streams in 2022. Petje af en bouncen op de 29e dus!

Artiest9_Jelle.png
Artiest10_Gaiko.png

Je kent hem misschien van Kiosk Radio, Gloom Club of zijn maandelijkse radioshow op Bruzz, deze bruisende, Brusselse dj en producer is al een tijdje de moeite om in de gaten te houden. Vaak knutselt hij met verschillende genres een heerlijke muzikale collage in elkaar, waarbij we als publiek niet anders kunnen dan keihard meedansen. Zien we jullie binnenkort bij Gaiko in de booth…💃?

Energy incoming. Moene brengt onze mainstage aan het daveren met zijn - nu toch al een beetje legendarisch te noemen - drumkunsten. Na de Archipel, Stuk en het Depot zijn we heel dankbaar om hem te verwelkomen op onze bescheiden wei. Maar natuurlijk komt hij niet alleen, hij krijgt hulp van Bruno De Smet op keys en Lorenzo Ola Kobina op bass. Een live jazz optreden terwijl de avond valt? Wat wilt een mens nog meer…

Artiest12_MoenePeetersInvites.png

Thanks to our partners

mijnLeuven_logo5_vector.png
Leuven-logo-vertical-rgb.png
Logo-provincie-Vlaams-Brabant-wit-op-transparant_0.png
wtg_basislogo_rgb.png
e4d62ef4-8901-47b3-bfa6-17b1709b50a0.jpg
Vesper.png
tuinen_peeters_logo zonder zwarte bol+tekst rechts.jpg
bottom of page